NRKK er tilknyttet LMK . Les litt inne på LMK sin webside om hva de holder på med og hva de gjør for oss med kjøretøy interesse. LMK er også tilknyttet Fiva som er en verdensomspennende kjøretøyorganisasjon så sammen har vi litt å banke i bordet med om noen f.eks. i EU skulle finne på å stikke kjepper i hjula... Det har blitt en "tradisjon" for norske politikere å innføre nye EU direktiver, så å snakke med norske politikere har oftest lite nytte !

Når vi er tilknyttet LMK har vi også tilgang til et svært bra verktøy for klubber og foreninger som heter StyreWeb. Her har vi god og sikker oppfølging av medlemmer og alle medlemmer som har registrert seg i sin bank for å mota Efaktura får dette, noe som letter vårt arbeid betydelig ved utsendelse av medlemskontingent. Vi har også Webside gjennom Styreweb, kontaktskjema og alle oppfordres til å bruke Gnist tjenesten. 

Forsikring er noe som er svært viktig for kjøretøyentusiaster og her får NRKK medlemmer en svært god og rimelig forsikring. Om du tegner Helforsikring så får du blant annet  Veihjelp,  transport av kjøretøy helt hjem i Europa. 

Forsikring:
Du trenger ikke befaring på kjøretøy når verdi er under kr. 300 000.- . Ta en enkel telefon til IF forsikring og oppgi ditt NRKK medlemsnummer. IF:  Rådgiver for veterankjøretøy forsikring treffer du på tlf.nr. 21 49 50 37 
>> Du kan også trykke her for å komme til LMK / IF <<

Er verdien over kr.300 000.- så gjelder andre regler. Se her: www.lmk.no/forsikring
For kjøretøy med verdi over 300 000,- kroner vil det være en tradisjonell prosess med besiktigelse foretatt av en godkjent besiktigelsesperson. Søknaden, med bilder, sendes fortsatt til din LMK-klubb, som skal godkjenne søknaden. Kjøper du et kjøretøy i denne prisgruppen, som allerede har en aktiv LMK-forsikring, trenger du ingen ny besiktigelse dersom denne er gjort i løpet av de to siste årene. I dette tilfellet fyller du KUN ut de to første sidene av søknaden.

LMK ønsker at søknadsskjema med besiktigelse og bilder sendes elektronisk. Da det ofte kan være vanskelig å sende mange bilder i én epost, anbefales bruk av WeTransfer. Her kan man velge varianten "Free" og kostnadsfritt laste opp samtlige bilder og søknaden for oversendelse til LMK.

Ta gode og mange bilder, minst 10: Front, bak og sidene – alle tatt i knehøyde. Unngå sol/skygge. Fotografer også bagasjerom med og uten matte, motor fra venstre og høyre, dashbord/instrumentpanel, interiør foran/bak, og for MC også ovenfra m.h.t. sete og instrumenter. Epost LMK: post@lmk.no

Husk at god fotodokumentasjon og besiktigelse er viktig for å få et riktig oppgjør ved en totalskade, som brann og tyveri!

>> Søknadsskjema LMK forsikring <<

Forsikringskomitè NRKK:
>>  Logg inn her og se på " Intranett " / " Forsikringskomite " <<

( Du finner info om Forsikringskomitè NRKK på side 2 i margen i papirutgave av Medlemsnytt / Kalender )