Eikesdalstreffet 2024 blir den 16 - 17 - 18 august.

Treffet blir nok som det har vært med at en god del kommer allerede på fredagen og noen velger å samles i Villcampen (lang tradisjon)

Kjøretøytreffene til NRKK inneholder et mangfold av kjøretøyer fra sykler og trømopeder til lastebiler og militær tanks (om det dukker opp), og her spiller det ikke noen rolle hvor kjøretøyet er produsert da alle entusiaster er like velkommen !
Det er masse meninger om hva som er best, flottest, osv. men dette er personlige meninger du ikke trenger å bry deg så mye om da du selv har egne meninger og er storfornøyd med ditt/dine kjøretøy ;) 

Eikesdalstreffet, det står dato 16 - 17 og 18 men...selve arrangementet blir på lørdag den 17 aug. med samling / oppstilling av kjøretøy foran vertshuset og noen vil vel ha et marked (baklukeloppis). Det vil bli det tradisjonelle rebusløpet. Middag blir på ferga eller på Vertshuset men det blir nok ikke fergetur i 2024. Flott det ble fergetur i jubileumsåret 2023👍
Så om du ikke har mulighet eller lyst til en hel weekend i Eikesdalen så går det fint med en dagstur også :)

Dette er bare noe av det du kan oppleve på det tradisjonelle Eikesdalstreffet som har vært helt siden 1987 -88

Eikesdaltreffet 2023 plakater: ( Besøksrekord i 2023! )

En liten bildekavalkade, fra 20 år før treffet i 2024 :)

Da er det bare å glede seg til neste  Eikesdalstreff 👍


PS: Bomstasjon! : Det hadde dukket opp en ny bomstasjon i bommen til Mardalsfossen med lesing av registreringsnummer og dette var nytt for oss så det var en del som fikk en faktura som var noe drøy på kr. 129.- så noe rebus post på den veien blir det vel ikke i 2024. Nå har vi betalt bomagift for flere år fremover! Redaktøren hadde tur både lørdag og søndag tror du ikke j****** sendte 2 fakturaer påløpende kr. 129.- hver så dette ble alt for drøyt!. Blir leeeenge til redaktøren bruker denne veistubben igjen (har hørt andre også reagerte på faktura som kom). Det var jo skilt der som fortalte at du kunne betale sånn og sånn for å slippe "avgifter" men hvem hadde tro på at det skulle bli så ille!Så du er advart, >> Klikk her om du skal kjøre Mardalsvegen <<
Fant ingenting på nett i forkant om at bom var endret !

 

>>Til forside <<