Bli medlem i NRKK , Velkommen 👍
Les gjerne litt på denne nettsiden om hva et NRKK medlemskap går ut på før du trykker på innmelding.
Les også gjerne Vedtekter og Personvernerklæring før du klikker innmelding 
( Ved innmelding må du underveis krysse av for at du har lest personvern,  betingelser ) Teksten du må krysse av er: 
"Jeg bekrefter herved å ha gjort meg kjent med gjeldende betingelser og aksepterer vilkårene ved å klikke i denne boksen"

 

Vanlig Medlem kontingent er kr. 350.- per år. Her er det ingen krav til å ha kjøretøyhistorisk kjøretøy men du kan gjerne ha interesse! 

Både Vanlig Medlemskap og Familiemedlemskap  inkluderer fordeler med mulighet for rimelig og god forsikring gjennom LMK. LMK tilslutning har også andre fordeler enn forsikring. LMK gjør mye for kjøretøy entusiaster og er også tilsluttet FIVA som er en verdensomspennende organisasjon som fremmer kjøretøy entusiaster i mange land og spesielt i EU. Du blir faktisk 1 av 1.5 millioner tilsluttede medlemmer så vi står ikke helt alene om det skulle trues med et nytt tragisk EU direktiv ets. Du vil få informasjon om treff i vår treffkalender og melding på SMS før treff. Det kan også bli spontan-treff meldinger.Info du gir til oss her gis ikke ut eller publiseres ikke. Brukes kun internt og systemet StyreWeb som vi bruker har sikkerhet i fokus. Alle NRKK treff er gratis for medlemmer. Noen treff har også enkel servering gratis som NRKK betaler for. 

Det oppfordres til å melde inn et eller flere familiemedlem for å øke ungdom og kvinneandel i klubben ;)

For å kunne melde seg inn som familiemedlem må et vanlig NRKK medlem ha samme adresse.


Familiemedlem kontingent er kr. 100.- per år og ved medlems arrangement vil du betale vanlig medlemspris ved. f.eks. middager ets. ( vanlig er kr. 50.- rimeligere pr. gang )
Du kan kun bli familiemedlem om du har et medlem i din familie med vanlig medlemskap i NRKK fra før og dere må ha samme adresse. 

Nytt info ark / flyer i 2024:

 

 

Fordeler med å være / bli medlem i  NRKK - Nordmøre  og Romsdal Kjøretøyhistorisk Klubb.

 • Stabil lokal kjøretøy klubb med godt miljø som ble etablert i  6 mai 1983
  og fortsatt er noen av de første medlemmene i klubben med som æresmedlem.
 • Ikke krav til å ha historisk kjøretøy, men ha interesse!
 • Godt planlagte tradisjonelle treff som flere medlemmer arrangerer ! Noen nye treff og flere år etter år.
 • Treff blir i forkant varslet med SMS, også andre viktige ting.
 • Historisk kjøretøy er ett bredt spekter fra den enkleste trø-moped, traktorer, busser, lastebiler, personbiler til store anleggsmaskiner  som kan kalles kjøretøy, militær tanks, ets. Med utviklingen og politikken i dag så kan vi vel snart kalle alle bensin og diesel drevne kjøretøy historiske. Også over 10 år gamle elbiler.
 • Som medlem vil du automatisk få LMK ”Landsforeningen av Motorhistoriske Kjøretøyklubber”  fordeler med bl.a. gunstige og rimelige forsikringer. LMK er igjen tilsluttet FIVA som er en verdensomspennende kjøretøyorganisasjon som jobber for å sikre fremtiden for kjøretøy entusiaster. 
 • Vi har respekt for de som ikke kan så mye med smart telefon og derfor blir alle viktige ting tilsendt på gammelmåten med post.
 • Vi har Web side med + pluss funksjon for medlemmer og Facebook profil og gruppe hvor alle medlemmer kan bidra med bilder og artikler. 
 • Vi skal være limet som holder alle kjøretøy entusiaster i vårt distrikt samlet til felles glede, inspirasjon, sosialt treff og hygge.
 • Er det fint vær så kan det bli …  Impuls / Spontan Treff - Treff på kort varsel! 
  Du kan få en SMS på telefon, i en APP eller epost med info om tid og sted. Har du ikke mulighet til å ta i mot beskjeder så gi oss informasjon om en nær person som kan ta i mot beskjed for deg!
 • 2023 ble ett spesielt år med 40 Års jubileum og dette ble markert og feiret på samme sted og dato som klubben ble etablert i 1983.
 • Det er mange kreative i klubben og dette kan være til din fordel med å utveksle deler, kunnskap, erfaringer og det som trengs for å få ditt kjøretøy til å bli fullført. Møt opp på treff / garasjetreff og få inspirasjon.
 • Klubben har også egen REO Speedwagon 121E  - 1948 rutebil ( buss ) og du kan kjøpe modell av denne. Mulig klubben har noen på lager som er til salgs.
 • Vi bruker StyreWeb  og Gnist for å lette arbeidet med medlemsregister og medlemmer får  lettere tilgang på oppdatert treff info., får tilgang på gamle utgivelser av medlemsbladet og bilder fra treff og får legge inn egne kjøretøy i register.
 • Største kjøretøyklubb med betalende medlemmer i Nordmøre og Romsdal ! Vi nærmer oss 420 medlemmer ! 
 • Alle medlemmer må tipse andre som har kjøretøy-interesse om hvordan de kan bli medlem i vår flotte klubb.
 • Vi legger litt ekstra trykk på å få flere yngre medlemmer og støre kvinneandel !

Meld deg inn nå for medlemskap

Les også gjerne Vedtekter og Personvernerklæring før du klikker innmelding 
( Ved innmelding må du underveis krysse av for at du har lest personvern,  betingelser ) Teksten du må krysse av er: 
"Jeg bekrefter herved å ha gjort meg kjent med gjeldende betingelser og aksepterer vilkårene ved å klikke i denne boksen"