Ny hjemmeside i Styreweb

Ny hjemmeside i Styreweb

Publisert av Geir Gjeldnes den 28.06.23. Oppdatert 18.07.23.

Vi har nå fått hjemmeside igjennom styreweb og denne blir med en del automatiske oppdateringer som sparer oss for jobb.

Det var også på tide å oppdatere hjemmeside da vi ble pålagt en oppdatering i den løsningen vi hadde fra før som kostet oss "skjorta" og da var veien kort til å finne en rimeligere løsning!

Vi kan ikke holde på gamle løsninger som bare webside da Facebook har tatt over for mye av informasjon om treff, bilder, salg av kjøretøy, kommentarer, ets. og vi må følge med tiden. Om du ikke er enig i det så må du gjerne ta kontakt og finne frem din dugnadsånd så kan du få i oppgave å oppdatere hjemmesiden slik som før for mulighetene er der men det krever bruk av tid og en ser at hjemmesiden besøkes mindre og mindre og da er det ikke mye artig å bruke tid på det heller ! 

Dugnadsånden er sterkt redusert i samfunnet og da må vi finne løsninger hvor ting kan gjøres enklere og at medlemmer selv kan legge ut bilder og informasjon og det kan de nå gjøre på vår facebook gruppe nrkk1983 

Legg ut bilder gjerne med kommentarer, kjøretøy til salgs, link og info om treff på facebook. Alle kan gjøre det nå og skal vi fortsatt ha en aktiv facebook gruppe så bør både medlemmer og andre engasjere seg litt !

Klikk på bildet:

Gruppa på facebook administreres av vår NRKK profil nrkkveteran(her kan ikke medlemmer og andre legge ut noe selv) så det ble opprettet en vanlig gruppe nrkk1983 så vi har ett nytt tilbud.

Om Redaktøren, webansvarlig, ets. går lei så kan fortsatt NRKK medlemmer og andre være aktiv i facebook gruppa " nrkk1983 "  :-)

PS: Om du ønsker at noen skal fortsette å drive dugnad med å oppdatere webside og facebook så klikk gjerne "Liker " på våre innlegg også ;) og del gjerne ! Om ikke flere trykker "Liker" så oppfattes dette som at det "ikke likes" ;)