Først må vi ønske nyeste medlemmer Einar U, Finn Arne, Olbjørn, Thomas EB, Svein S, Magne O, Nils Andreas, Henrik K, Jonas S, Jo Harald,  Velkommen i klubben. Flott dere vil være medlemmer! Vi er nå 420 medlemmer og det er ny rekord !

Nytt om program Tustna Ladestasjon fra Mona og Pål:

Hei ☀️
Ja, vi gleder oss.
Vi serverer Angus-pølser og nypotetsalat.
+ søtsaker og god drikke.
En liten vertøyquiz og noen kjøretøy dras fram. Hengekøyene vil også henge oppe til demo.
Vi parkerer der vi får plass🥳
Velkommen!

 

Dette er kun et treff for NRKK medlemmer og gjerne med passasjerer som ikke er medlem og du kan komme med kjøretøy med 2 eller flere hjul men helst ikke med buss og lastebil da det ikke er så veldig mye plass vi har til rådighet. Dette blir et treff nå i 2024 for å se om det kan være interesse med treff på dette flotte stedet så for vi se om det ble godt motatt av medlemmer så det kan arrangeres igjen ;)

>> Kart: Tustna Ladestasjon , klikk her<<

Når du kommer i land med ferge på Tømmervåg ferjekai kjører du bare noen få hundre meter og tar til høyre " Hals ". Så kjører du på innersia av Tustna i ca. 11.4km eller ca. 10 minutter så ser du det flotte stedet til høyre ved sjøen. 

Det er Ikke elbillading her men Mona og Pål kan tilby Hurtiglading, Normallading og Fullading... ;) NRKK medlemmer får bestemme selv hva de vil gå for :) Det blir salg av mat og drikke og dem har noen lokalproduserte håndverksprodukter. Mona og Pål ( NRKK medlem ) vil stille ut egne kjøretøy, motorer og gamle rariteter. 

Mona og Pål gleder seg til besøk fra NRKK og ønsker alle Velkommen !

Det er også mulighet for overnatting her:

>> Klikk her for å få vite mer om Tustna Ladestasjon <<

 

Åpningsarrangement E39 Lønset-Hjelset - 5.juli 2024

ble en suksess med mange NRKK medlemmer som stilte med veteranbiler tross øsende regn. Det var også sporty av Romsdalmuseet å stille opp med UNIC og at den skulle kjøre hele strekningen. Det kom også 3 rutebiler fra Rutebilhistorisk forening, Flott !. 
Det var noen som meldte pass pga. regn og de skal ikke ha dårlig samvittighet for det. Stemningen kunne bli dempet på grunn av regn men det ble absolutt ikke det da det meste foregikk under tak. Men vi må vel si at de som møtte opp var vikingene i klubben :) 

Det var avtalt med Statens Veivesen at de skulle stille med dronefoto/filming men regnværet satte nok en stopper for dette. Det ble heller ikke arrangert annen foto/film av kjørende kortesje så nå mangler vi film og bilder fra kjøringen. Men det var noen tilskuere på høyder langs trasèen som sto der og tok bilder, kanskje film ? Kan dette la seg spore opp? Var dette beboere langs gammelveien? 

Etterlysning: Har noen bilder, filmklipp fra kjøretøykortesjen når den kjørte på trasèen?

Det kan vanke en "bonus" om noe slikt kan dukke opp :)

NRKK redaktøren tok mange bilder og av alle kjøretøyer som var med. Her er bare 2 av bildene:


..>>  men du kan se mange flere bilder ved å gå til vår facebook gruppe " nrkk1983 " Klikk her <<
Det er over 7000 personer alt som har sett disse bildene !  Kjempeflott !
Web løsningen vi har er alt for dårlig på å legge ut mange bilder så da er facebook mye bedre. Legg gjerne ut egne bilder !

 

RBnett og NRK hadde litt pinglete artikler og filmklipp når vi ser det fra NRKK sitt ståsted... :(

>> RBnett artikkel ( har du ikke RBnett så er det ikke verdt å kjøpe tilgang ) Klikk her <<


>>  NRK sin artikkel kan du se her. Klikk her <<
NRK Distriktsnyheter på tv kveld 5 juli.   ( Skrale greier med 10 sek. film med dårlig kvalitet av kjøretøyer )

 

>>Til forside <<